اطلاعات استانبول
کشور ترکیه
دین اسلام
جمعیت 14800000
زبان رسمی ترکی
آب و هوا معتدل و مرطوب
میانگین دما 21
سطح قیمت متوسط

تاریخچه شهر استانبول از عصر مفرغ تا عصر تکنولوژی

شنیدن نام استانبول هر شخصی را وادار به سفر در تاریخ می کند. تاریخی که شروع آن به ترتیب از دوران باستان به بیزانس و امپراتوری روم شرقی و بعد امپراتوری عثمانی و جمهوری ترکیه در زمان حال می رسد در تمامی این دوره ها اسامی گوناگونی بر این شهر نهاده اند از قبیل کنستانتین واسلامبول و استانبول کنونی. این شهر تاریخی، از ۶۶۰ سال قبل از میلاد و عصر مفرغ شروع و تا به امروز که تبدیل به مرکز فرهنگی و اقتصادی شده می رسد. تور  ارزان استانبول در کنار تور ارزان و لحظه آخری آنتالیا و تور ارزان قیمت کوش آداسی ترکیه یکی از مسیرهای ویژه و بین المللی سفر ومسافرت در جهان به این شهر زیبا می باشد.

شهر استانبول

موقعیت جغرافیایی شهر استانبول

این شهر در کنار تنگه بسفر و ساحل دریای مرمره قرار دارد که این تنگه دو قاره آسیا و اروپا را از یکدیگر جدا می کند که البته این شهر را نیز به دو بخش غربی در قاره اروپا و بخش شرقی در قاره آسیا تقسیم کرده است. استانبول بزرگترین شهر جهان است که در دو قاره آسیا و اروپا واقع شده است. استانبول که نزدیک گسل آناتولی قرار دارد. دارای سه بخش مجزا میباشد.بنام های استانبول قدیمی، شاخ طلایی و اسکو دروکادیکوی. این شهر در تابستان هوای گرم و مرطوب و در زمستان هوای سرد با بارش برف و باران و گاهی باد را دارد.البته این تغییرات فصلی، زیبای خاصی را به شهر بخشیده است.

 

 

شهر استانبول

آثار باستانی و بازگوکننده تاریخ استانبول

این شهردارای تاریخچه بسیار کهن و آثار تاریخی بی نظیری است که طالبانی در اقصا نقاط جهان را دارد که هر ساله آنان را به سوی این شهر سرازیر می کند. نقاط تاریخی این شهر به طور مثال مانند :

موزه ایاصوفیه، که زمان ساخت آن مربوط به دوره بیزانس بوده و یک کلیسای مسیحیت است.

موزه ایاصوفیه شهر استانبول

کاخ توپ قاپی، جزء قصر های معروف در زمان حکومت عثمانی است و بین شاخ طلایی و دریای مرمره قرار دارد.

َکاخ توپ قاپی شهر استانبول

مسجد سلطان احمد، که در زمان عثمانی و شاهکار معماری اسلامی و دارای کاشی های آبی بی نظیر می باشد و به مسجد آبی نیز شهرت دارد.

مسجد سلطان احمد شهر استانبول

قلعه روملی حصار، قلعه بسیار بزرگ و مستطیل شکل که در زمان سلطان محمد فاتح و در تنگه بوسفر در ساحل روملی واقع شده است.

قلعه روملی حصار شهر استانبول

برج گالاتا، برج قرون وسطایی است که در منطقه گالاتا و در قسمت شاخ طلایی قرار دارد.

برج گالاتا شهر استانبول

کاخ چراغان، از کاخ های قبل از حکومت عثمانی است که در زمان حال به عنوان هتل استفاده میشود و در جاده چراغان واقع شده است.

کاخ چراغان شهر استانبول

البته این شهر دارای موزه های مختلفی چون موزه اسلامی، باستان‌شناسی، فرش، موزائیک هم می باشد که خود بیانگر تاریخ و تمدن و هنر و تجربه این شهر است. از دیگر مناطق دیدنی شهر می‌توان از بازار ادویه و بازار کاپالی چارش نام برد. البته به جز آثار قدیمی در این شهر می توان به سازه های جدید و مدرن نیز اشاره کرد، به طور مثال:

پل معلق کابلی، که توسط آن بخش اروپایی و آسیایی استانبول به هم وصل می شود و از لحاظ بزرگی و ارتفاع جزء بزرگترین پل های جهان محسوب می‌شود.

ساختمان های مسکونی جدید، که در سال‌های اخیر ساخته و به نام قله های استانبول شهرت پیدا کرده اند و دارای تدابیر خاص برای فضاهای مسکونی می باشند.

به خاطر بسپاریم که استانبول شهری پر از دیدنی های قدیم و جدید می باشد که هر بیننده ای را مجذوب خود می سازد.

 

 

راه های ارتباطی بین المللی و شهری استانبول

این شهر بزرگ که شاهراه اصلی و پر رفت آمد دو قاره آسیا و اروپا می باشد. دارای ۲ فرودگاه، یکی در قسمت اروپایی به نام آتاتورک در یشیکوی و در ۲۴ کیلومتری شهر، در قسمت آسیایی صبیحه گوکچن در ۲۰ کیلومتری شهر می باشد.

راه آهن، که به اکثر نقاط کشور و جهان می توان دسترسی داشت.

۳ جاده ترانزیت که بسیار پر رفت و آمد و شلوغ می باشد.

خطوط کشتیرانی، که در بخش قدیمی شهر( برج طلایی) به صورت خصوصی به کار می رود، و همچنین تدارک سفرهای دریایی به چندین قسمت جهان را انجام میدهد از جمله کرواسی ، ونیز، ایتالیا و... .

مترو، که در سال ۱۹۸۹ با ۹خط و۷۳ایستگاه تاسیس و در امر جابجایی نقشه بسیار مهمی را ایفا می کند.

حمل و نقل شهری، که شامل تاکسی شخصی، دل موش، مینی بوس، اتوبوس، تراموا می باشد که از هر یک بنا به نظر و میزان مسافت و هزینه می توان استفاده کرد. راههای ارتباطی در این شهر بزرگ و پر جنب و جوش نقش بسیار مهم و کلیدی را برای جابجایی بازی می کنند.

سفر به استانبول با تور ارزان استانبول، می تواند سفر به گذشته، حال و یا شاید هم آینده باشد.

خَیابان های شهر استانبول